natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Tbilisi Z. Paliashvili Opera and Ballet State Theatre, Gruzija


prijava: 04.10.2017.
mjesto: Gruzija; Tbilisi

Tbilisi Z. Paliashvili Opera and Ballet State Theatre iz Gruzije zainteresirani su za suradnju s opernim kućama, festivalima, muzičkim i kulturnim centrima, kazalištima, muzejima, sveučilištima; u interdisciplinarnom projektu u području glazbe ili izvedbenih umjetnosti koji bi se bavio jačanjem kapaciteta posebno u području obrazovanja i osposobljavanja. Rok za prijavu je 4. listopada 2017.

Tbilisi Z. Paliashvili Opera and Ballet State Theatre (Gruzijsko narodno kazalište u Tbilisiju Z. Paliashvili, Opera i Balet) neprofitna je organizacija posvećena opernim i baletnim produkcijama vrhunske kvalitete namijenjene najširoj publici. Narodno kazalište Tbilisi organizira razne obrazovne programe, sudjeluje na međunarodnim festivalima, ostvaruje suradnje i organizira rezidencije te stvara koprodukcije s različitim tvrtkama.
 
Tbilisi Z. Paliashvili Opera and Ballet State Theatre član su europske mreže Opera Europa i dio su projekta European Route of Historic Theatres koji je sufinanciran kroz program Kreativna Europa.
 
Kontakt:

Rusudan Matsaberidze
Head of International Relations Department
E: rusikomatsaberidze@yahoo.com
E: info.opera@opera.ge
T: +995 599 65 77 65
 
Partner search from Georgia

(R.P.B., 21.04.2017)