Preskočite na glavni sadržaj

Donatorski gala koncert: 'Kuća naše pisme'

Tedi Spalato, Goran Karan i klapa Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice, domaćini su donatorskog gala koncerta 'Kuća naše pisme' koji će se održati u utorak, 11. veljače, u 20 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Sav prihod od ulaznica namijenjen je radu Hrvatske lige protiv raka te Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj.
vrijeme: 11.02.2020.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog
url: http://www.lisinski.hr

Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Hrvatske lige protiv raka koja više od pet desetljeća raznim radionicama, savjetovanjima i potporama pomaže oboljelima od svih vrsta raka te zajednici pacijenata oboljelih od raka Sv. Juraj.

Ulaznice za donatorski gala koncert mogu se kupiti po cijenama od 120, 160, 200 i 250 kuna na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.

Koncert se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka povodom Svjetskog dana bolesnika i 53. obljetnice rada Lige. Suorganizatori koncerta su HDS ZAMP- Glas autora i diskografska kuća Scardona.

Opširnije:
http://www.lisinski.hr/