" />
radionica, kolonija

Žonglerska radionica 'Cirkuliranje' u Križevcima


vrijeme: 06.12.2017. - 07.12.2017.18-20 h
mjesto: Križevci, Klub kulture, Mažuranićev trg 1

U srijedu i četvrtak, 6. i 7. prosinca, s početkom u 18 sati, u križevačkom Klubu kulture održava se žonglerska radionica za djecu, mlade i one koji se tako osjećaju.

Žonglerska radionica u kojoj imate prilike naučiti razne cirkuske vještine: žongliranje (lopticama, čunjevima, ringovima), rolabolu, monocikl, hula hoop, razne balanse. Radionica je otvorenog tipa, na će se učiti osnove disciplina, pravilno zagrijavanje i istezanje za pojedine discipline. Prikladna je za početnike, ali i za napredne sudionike te je besplatna.

Vrijeme održavanja radionice:
06. i 07.12.2017. od 18 do 20h
 
Voditelji radionice:
 
Matija Vuletić
Bavi se cirkuskom umjetnošću oko 15 godina kroz koju se razvija kao cirkuski umjetnik,organizator cirkuskih festival I događaja. 2008 godine osnovao je cirkusku udrugu "Cirkultura" te kroz nju nudi edukaciju na raznim poljima cirkuske i izvedbene umjetnosti, izvođenje i produkciju predstava i performansa. Učitelj je žongliranja za djecu i mlade. Specijalnost mu je žongliranje čunjevima I lopticama, kontakt žongliranje te balansiranje na rekvizitu rola bola.
 
Tatjana Vuletić
Od početka rada u udruzi nastupa s hula hoop točkama na raznim, festivalima, 2013. godine počinje izvoditi u uličnom show-u “Kesteni Papaja” cirkuske udruge Cirkultura. Pomaže osmisliti i izvodi predstave pod udrugom Cirkultura: Kapetan Šeflja I Petra Panj, Vivo Sportivo, Prometheus fire show. Od 2016. godine nastupa i u CirkoBalkana cabaret-u (Cirkorama, Cirkusfera). Do sada je nastupila na festivalima: Cu’fus, CirkoBalkana, Skaville, Cest is d best, FUČ, LUČ, STreet talks, Astrofest, CrikvArt, VUF, Lost Theory, Aurea, Samoborski fašnik, Goulash disko, InArt (Crna Gora), Ana Mraz (Slovenija)…

(R.P.B., 06.12.2017)