" />
radionica, kolonija, djeca, mladi

Ciklus zimskih edukativnih radionica za djecu i mlade u MSU


vrijeme: 09.01.2018. - 12.01.2018.
mjesto: Zagreb; Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17

Ciklus edukativnih radionica koje će se provoditi u vrijeme zimskih praznika, od 9. do 12. siječnja, namijenjen je djeci i mladima od 6 do 13 godina, a temeljen je na 'Projektu povezivanja školskog kurikuluma nastave likovne umjetnosti i Muzeja suvremene umjetnosti'. Prijave su u tijeku!

Prolazeći stalnim postavom MSU-a naziva Zbirke u pokretu upoznat će se sa djelima Šuteja, Kožarića, Penezića i Rogine, J. Raphaela Sota, Picelja i Tartaglie, a zatim će polaznici edukacije imati priliku sami izraditi te prezentirati vlastit rad, što bitno utječe na razvoj kreativnosti. Provođenjem edukativnih radionica u trajanju 135 minuta, kroz poticanje kreativnih procesa u djece i mladih razvija se interes za posjećivanje muzejsko-galerijskih ustanova te razvoj građanske i kulturološke kompetencije.


Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Prijave se šalju na e-mail: eduakcija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta, datum radionice za koju se prijavljujete i kontakt broj. Moguće je sudjelovati na jednoj radionici, ali i na više radionica, ovisno o vašem izboru. Radionice se odvijaju u stalnom postavu, a okupljanje je na recepciji Muzeja svaki dan u 11 sati. Posljednjeg dana ciklusa edukacije, odnosno 12. siječnja, i roditelji su pozvani prisustvovati radionicama.


Cijena ulaznice po sudioniku radionice pod nazivom „Avantura u muzeju – edukativna radionica“ iznosi 30,00 kuna po danu.


Voditeljica radionica: dr.art.Ivana Gorički, tel. 016067704, ivana.goricki@msu.hr
 

(R.P.B., 04.01.2018)