najave

Deveti ples pod maskama u Lisinskom


vrijeme: 03.02.2018.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog

Deveti ples pod maskama u Lisinskom održat će se 3. veljače, a u sklopu tradicionalnoga glazbeno-scenskog programa na maskenbalu će nastupiti i tamburaški sastav te stand up komičar Ivan Šarić, najavljeno je u utorak na konferenciji za medije u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. 

Uz zanimljiv maskenbalski scenski nastup, ravnatelj dvorane Lisinski Dražen Siriščević, pozvao je građane da posjete 'tradicionalni deveti ples pod maskama' na kojem će prvi put nastupati i stand up komičar Ivan Šarić.

"Tradicija se nastavlja kao i ples pod maskama. Uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa, u sklopu maskenbala nastupa i tamburaški sastav, a organizirana je i večera bogata karnevalskim delicijama", rekao je Sirišćević.

Najavio je dolazak Zagrebačkih mažoretkinje i Greenhouse Blues Banda, DJ Mareka, prvog iluzionističkog teatra Hrvatske Mak teatra, Zagilanda, plesne skupine Back to Swing, atraktivnih Brazilskih plesačica, ali i dolazak Cirkorama koje će se pobrinuti za oslikavanje lica i tijela zainteresiranih.

"Pripremite se na dobru zabavu, mnoštvo zanimljivih likova, glazbu i ples, ali i zanimljive nagrade", poručio je Siriščević. Odabrani žiri dodijelit će nagrade najboljim maskama u više kategorija za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku te za plesni par.

Od nagrada su zanimljive ulaznice za dvije osobe za koncert Pearl Jama u Pragu s uključenim prijevozom i smještajem, ulaznice i prijevoz za dvije osobe za koncert Nialla Horana u Beču, izlet u Padovu, šest SPA cjelodnevnih paketa u Aquaparku Adamovec i drugo, rekao je jedan od članova žirija Jacques Houdek, pozvavši građane na maskenbal.

Dolazak na ples pod maskama najavio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. (Hina)

(D.H.F., 23.01.2018)