Preskočite na glavni sadržaj

Dan Otvorene Probe 2020.

U subotu, 20. lipnja, na dobro poznatoj lokaciji Delte 5 u Rijeci, održat će se još jedan u nizu 'Dan Otvorene Probe'. Cilj ovog jedinstvenog događaja je predstaviti rad prostora za probe pod nazivom Music BOX (Ri Rock) te glazbenika koji djeluju u istima, ali i ukazati na djelovanje RiUse centra te rada Saveza udruga Molekula.
vrijeme: 20.06.2020.
mjesto: Rijeka; Music BOX (Ri Rock), Delta 5
url: https://www.facebook.com/udrugarirock/
Tako će na ovogodišnjem događaju javnu probu održati bendovi:

 

FANAA

Media Effect

Nelaay

Hand of Apollo

Tmina

Bible Thrower

Johnny Quid

 

Uz suradnju sa RiUse centrom i Savez udruga Molekula, Udruga Ri Rock pružit će kroz ovaj događaj posjetiocima priliku da saznaju kako to izgleda kada bendovi vježbaju za nastupe te da zavire u prostore RiUse Centra i Music Boxa. Bendovi će moguće griješiti, stajati i raditi sve što rade na jednoj probi, a posjetioci uživati u prikladno rockerskom ambijentu na otvorenom.

 

Predstavljanje projekta "Ri Rock Akademija"

 

Ri Rock već dugi niz godina djeluje kroz Music BOX (Ri Rock) kako bi glazbenicima osigurala mjesto za probe, a uz to nudi građanima tečajeve gitare, bas gitare, bubnja i pjevanja kao inkubator alternativne kulture kroz novi projekt Ri Rock Akademija koji će se na ovom događaju predstaviti posjetiteljima.

 

Podrži rad Music Boxa:

 

Ulaz na događaj je besplatan, ali su posjetioci pozvani da donacijom podrže rad Ri Rocka kako bi se u suradnji s RiUse centrom izgradile klupe ispred prostora kako bi bendovi ugodnije provodili vrijeme na pauzi između probi.