predstavljanje

Predstavljanje izvješća 'Uloga javnih politika u razvoju poduzetničkih i inovativnih potencijala u kulturnom i kreativnom sektoru'


vrijeme: 27.06.2018.
mjesto: Zagreb, Multimedijalni centar Muzeja Mimara (prizemlje), Rooseveltov trg 5

Ministarstvo kulture organizira predstavljanje izvješća pod nazivom 'Uloga javnih politika u razvoju poduzetničkih i inovativnih potencijala u kulturnom i kreativnom sektoru' koje je Europska komisija objavila u ožujku 2018. godine.  

Izvješće je nastalo kao rezultat rada predstavnika država članica kojih su održavali sastanke u okviru Otvorene metode koordinacije (OMK) koje je Europska komisija organizirala slijedom Plana rada za kulturu 2015. - 2018. Europskog Vijeća. 
 
Otvorena metoda koordinacije (OMK) je posebna metoda rada između država članica Europske unije kojom se potiče razgovor o temama i problemima koji su zajednički državama članicama EU.
 
Izvješće će predstaviti gđa Sylvia Amann, predsjedavajuća OMK radne skupine na temu kulturnog i kreativnog sektora u srijedu, 27. lipnja u dvorani Multimedijalnog centra Muzeja Mimara u Zagrebu s početkom u 14:00 sati. Predstavljanje će biti na engleskom jeziku u trajanju od sat vremena uz osiguran prijevod.

Moli se dolazak potvrditi najkasnije do utorka, 26. lipnja 2018. godine u 13 sati na sljedeću adresu: Pia.Sopta@min-kulture.hr.

 

(D.H.F., 21.06.2018)