Preskočite na glavni sadržaj

'Prič-e za 21. stoljeće' Teatra Naranča

'Prič-e za 21. stoljeće' Teatra Naranča
Pogledajte serijal video priča za djecu hrvatskih narodnih bajki, bajki braće Grimm i drugih, koji je nastao u okviru projekta 'Prič-e za 21. stoljeće' Teatra Naranča
U neutralno postavljenom scenskom okruženju uz upotrebu svakodnevnih predmeta, koristeći isključivo svoju maštu i glumačko umijeće, glumci ansambla Teatra Naranča stvaraju video zbirku priča – svoju inačicu nekad popularnih audio priča za djecu.

Objavljene su sljedeće video priče: Maša i medvjed  -  Lisac i Roda  -  Zlatokosa i 3 medvjeda  -  Kraljevna na zrnu graška  -  Matovilka  -  Tri praščića  -  Carevo novo ruho  -  Janko i čarobni grah  -  Mačak i Vrag  -  Kralj Bradonja  -  Rođendan seljaka Cicije  -  Drvena zdjelica  -  Mladi pastir  -  Ribar i Zlatna ribica  -  Zvjezdani dukati  -  Skrivena princeza  -  Zlatna jabuka  -  Liječnik koji je znao sve  -  Kornjača i Zec  -  Mlinar i Magarac.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.