Preskočite na glavni sadržaj

13. susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ
4. međunarodni festival kazališta za djecu i mlade EPIFEST

13. susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ<br> 4. međunarodni festival kazališta za djecu i mlade EPIFEST
Susret hrvatskih profesionalnih i profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade u organizaciji Hrvatskog centra ASSITEJ, održava se u dva dijela. U prvom dijelu ( u listopadu u Čakovcu) okupljaju se profesionalna kazališta za djecu i mlade, dok se u drugom dijelu (u ožujku naredne godine, u Karlovcu) upriličuje susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade.
vrijeme: 11.10.2010. - 16.10.2010.


Na Međunarodni dan kazališta za djecu i mlade (20. ožujka) dodjeljuju se nagrade stručnog žirija  za oba dijela manifestacije i to za predstavu u cjelini, režiju, glumačka ostvarenja, scensku glazbu, vizualni identitet, masku i kostimografiju, oblikovanje svjetla. 

Na  13. susretu u za nagrade će se natjecati deset  predstava hrvatskih kazališta (od osamnaest prijavljenih), po izboru selektora Igora Ružića. U isto će se vrijeme  u Čakovcu (također u organizaciji Hrvatskog centra Assitej) održati i  Međunarodni festival kazališta za djecu i mlade mlade srednje i jugoistočne Europe - EPIFEST, na kojem će se predstaviti članovi članovi Mađarskog centra Assitej sa četiri predstave.


Programska knjižica


kontakt:
 

Hrvatski centar Assitej  
Amruševa 19/III, 10000 Zagreb  
Tel/fax: + 385 1 48 13 252  
E-mail: assitej@zg.htnet.hr

 

Nagrade 13. susreta Hrvatskog centra ASSITEJ