natječaj

/'fu:bar/ festival glitch umjetnosti 2019. / PozivObjavljeni su pozivi na sudjelovanje u izvedbenom i izložbenom programu festivala glitch umjetnosti -  /'fu:bar/ 2019. Poziv za glitch art edukacije i izvedbe traje do 30.6.2019., dok je Poziv za glitch umjetnost i tekstove otvoren do 31.7.2019.
  
/’fu:bar/ je godišnje festivalsko okupljanje fokusirano na multimedijsku reinterpretacijsku umjetnost s temom greške. Sedmodnevni festivalski program počinje prve subote u listopadu (5.10.2019.), održava se u prostorima AKC, Pierottijeva 11, Zagreb (RH), a ugošćuje umjetničke rezidencije, prikazuje raznovrsna predavanja i razgovore, radionice, performanse te inkluzivnu skupnu izložbu. Ideja /’fu:bar/-a je aktivirati niz lokalnih, regionalnih i inozemnih autora/ica te osigurati prostor za njihove suradnje, razmjenu i predstavljanje.
 
Poziv za glitch art edukacije i izvedbe
(rok: 30.6.2019.)
Ovaj poziv namijenjen je prijedlozima radionica, predavanja, performansa i hibridnih izvedbenih formata na opću temu glitch kulture i/ili na temu VIDLJIVOSTI u odnosu na razne koncepcije VRIJEDNOSTI digitalne umjetnosti.
https://fubar.space/call-for-glitch-art-events-2019-hr/
 
Poziv za glitch umjetnost i tekstove
(rok: 31.7.2019.)
Aplicirajte svoja #digitalna / #vizualna / #video / #sound / #web #glitch umjetnička djela ili tekstove #medijske_teorije za prikazivanje u okviru skupne izložbe /’fu:bar/ festivala u 2019.:
https://fubar.space/call-for-glitch-art-and-texts-2019-hr/
 
Informacije i aplikacije: https://fubar.space/
Kontakt za upite: fubar@hacklab01.org
 
Festival je organiziran u partnerstvu udruge AKC i umjetničke organizacije Format C

https://fubar.space


(D.H.F., 17.05.2019)