Preskočite na glavni sadržaj

Zagreb Book Festival 2020. na HTV 3

Zagreb Book Festival 2020. na HTV 3
Zagreb Book Festival je u svom šestom izdanju, zbog trenutnih posebnih okolnosti, morao odustati od živog kontakta s festivalskom publikom a njegovi organizatori odlučili su sa svojim gostima realizirati seriju intervjua koji će biti emitirani u suradnji s HRT-om te emitirani na na HTV 3 od 7. do 11. lipnja.
vrijeme: 07.06.2020. - 11.06.2020.
Osim na trećem programu HRT-a, razgovori će biti dostupni i na digitalnoj platformi HRT-i, na radiju Yammat te tekstualno popraćeni u Večernjem listu. U istom tjednu razgovori će se uploadati i na Youtube kanal.

 

Intervjui će se, uz aktualnu temu života u okolnostima izazvanih pandemijom, pozabaviti kratkoročnim i dugoročnim posljedicama krize, samoizolacije, distance koju smo prisiljeni ostvariti naspram drugih, promišljajući mogućnosti života koji će i dalje biti vođen humanističkim načelima.

 

Predstavit će izuzetne goste s kojima će  višegodišnja moderatorica popularnih festivalskih panel diskusija, poznata novinarka Morana Kasapović, voditi razgovore. Pratite ih na trećem kanalu HTV-a. Prvi u nizu je razgovor s poznatim intelektualcem, nagrađivanim književnikom i publicistom, Igorom Mandićem.

 

Opširnije…