" />
festival

Sonus najavljuje dodatni program prije početka festivala


vrijeme: 16.08.2019. - 18.08.2019.
mjesto: Pag

Sonus festival, koji se održava od 18. do 23. kolovoza na otoku Pagu i na kojem će nastupiti više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača, odlučio je svoje posjetitelje počastiti i sa dva dodatna eventa.

 

U petak, 16. kolovoza, u Noa Beach klubu održat će se pre-party uz svjetska imena Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony..

 

U subotu, 17. kolovoza, u Noa Beach klubu održat će se otvorenje festivala uz FUSE kolektiv iz Londona koji će tu večer ujedno proslaviti 10. godišnjicu postojanja. Osnivač FUSE etikete Enzo Siragusa, sa kolegama Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom već tradicionalno će pripremiti večer za pamćenje.

 

Nakon navedena dva eventa, u nedjelju, 18. kolovoza, počet će i 7. izdanje Sonus festivala kojeg ove godine predvode sad već legende poput Sven Vätha, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Solomuna, Marca Carole, do novijih imena na sceni koji su već ostvarili planetarnu slavu - I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee i ostali.

 

Sonus festivala koji će se održati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, ali u utorak, zbog velikog odaziva i u Noa Beach klubu, na plaži Zrće.

 

Sonus festival, koji je 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, predstavio je najbogatiji i najrazličitiji program do sad. Smješten pored prelijepog Jadranskog mora, tijekom 5 dana i 5 noći, pod otvorenim nebom pružit će posjetiteljima nezaboravo iskustvo uz izvođače svjetskog kalibra.

 

Ograničeni broj regionalnih ulaznica su online dostupne putem web stranice https://we-love-sound.com/tickets/ i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje ulaz na pre-party i party otvorenja.

 

Za više informacija, pratite Sonus festival na regionalnim kanalima društvenih mreža:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2361433433929556/


 

(R.P.B., 19.07.2019)

Tagovi: sonus festival