Preskočite na glavni sadržaj

3. ZG JAZZ

3. ZG JAZZ
U skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama te uz ograničen broj mjesta u publici, ZG JAZZ i ove godine, 3. godinu za redom, u metropolu dovodi ponajbolje jazz-ere Hrvatske i regije. Program će se održavati u Hrvatskom glazbenom zavodu, dva dana.
vrijeme: 30.04.2021. - 01.05.2021.

U petak, 30.4.2021., na Svjetski dan Jazz-a, u 12 sati, u podrumskoj prostoriji samo 9 posjetitelja imat će priliku bez naknade sudjelovati na JAZZ MASTERCLASS-u profesora, saksofonista Saše Nestorovića i pijanista Veljka Glodića. Zainteresirani se mogu javiti na mail organizatora: info@obnomika.hr

Isti dan u 18 sati, uživat ćemo i dobro se zabaviti na Koncertu Cool Jazz Duo (saksofonist Saša NESTOROVIĆ i pijanist Veljko GLODIĆ), kojim će ovaj sjajan dvojac koncertno konačno imati priliku promovirati svoj novi, autorski CD pod nazivom Lydian Orbit.

U 21 sat, glazbena diva Radojka ŠVERKO, podsjetit će nas na svoj jazz live album koji je 2018. godine dospio na drugo mjesto najprodavanijih albuma; nezaboravni As Time Goes By.

Drugi dan, u subotu, 1.5.2021., u 20 sati slijedi Koncert za DVA glasovira na kojem će nastupiti dvoje virtuoza jazz-a Vasil HADŽIMANOV & Matija DEDIĆ.