Preskočite na glavni sadržaj

2. Festival kreativnog pisanja

Dvorac Stara Sušica i ove godine postaje mjesto okupljanja pisaca i spisateljica iz Hrvatske i regije, na 2. Festivalu kreativnog pisanja koji se održava od 26. do 31. kolovoza 2024.
vrijeme: 26.08.2024. - 31.08.2024.
mjesto: Dvorac Stara Sušica, Gorski kotar
url: https://cekape.com/

Organizatori festivala poručuju:

Nakon petnaest godina edukacije na području kreativnog pisanja i književnih praksi, proznih i poetskih radionica, kao i onih koje su na bilo koji način vezane uz književnost i pisanje, nakon više od tisuću polaznika i polaznica koji su pisali s nama, na 2. Festivalu kreativnog pisanja nastavljamo svoju misiju popularizacije književnosti i pisanja.
 
U šest festivalskih dana ugostit ćemo neke od vodećih imena hrvatske i regionalne književne scene, spisateljice, pisce, pjesnikinje i pjesnike. Razgovarat ćemo o pisanju, knjigama, procesu rada na tekstu, književnoj kritici i svemu što nam književnost pruža i onome što uzimamo od nje.
 
Na 2. Festivalu kreativnog pisanja čekaju vas: Jagna Pogačnik, Katarina Mitrović, Korana Svilar, Sandra Polić Živković, Aneta Vladimirov, Miroslav Mićanović, Zoran Ferić, Filip Grujić, Goran Ferčec, Zoran Žmirić i Igor Beleš. Festival zatvaramo u subotu 31.8.2024. predstavom “Školjka šumi” Slobodana Novaka, u izvedbi Maruške Aras i produkciji Teatra VeRRdi.
 
Festivalom želimo popularizirati edukaciju na području kreativnog pisanja i na jednom mjestu okupiti vodeća imena hrvatske i regionalne književne scene, kao i nove generacije spisateljica i pisaca.
 
Zakoračite u svijet književnosti i kreativnog pisanja na 2. Festivalu kreativnog pisanja u čarobnom dvorcu Stara Sušica!