Preskočite na glavni sadržaj

4. Euro Mediterranean Coproduction Forum

4. Euro Mediterranean Coproduction Forum održat će se u Brindisiju, Italija, od četvrtka, 24. do subote, 26. listopada 2013. Pozivaju se hrvatski producenti s projektom dugometražnog igranog ili dokumentarnog filma odnosno TV-serije u razvoju. Rok za prijavu projekta je 31. kolovoza 2013.
vrijeme: 24.10.2013.
prijava: 31.08.2013
mjesto: Brindisi, Italija
url: http://en.apuliafilmcommission.it
Radnja odnosno tema projekta mora biti povezana s Mediteranom, a projekt mora imati osigurano 20% budžeta. Producentima odabranih projekata osigurat će se troškovi prijevoza, smještaja i prehrane.

Euro Mediterranean Coproduction Forum nastaje u organizaciji Apulia Film Commission Foundation, u suradnji s Regijom Apulija, a održava se pod pokroviteljstvom Eurimagesa i u suradnji s ACE, Euromed Audioviusal i Sofia Meetings.

Producentima će se, među ostalim, predstaviti filmski fondovi, lokacije i usluge dostupni u Regiji Apulija, a također će im se predstaviti sustav mjera poticaja za internacionalne produkcije. Odabrani projekti predstavit će se na pitchingu, a nakon toga sudionici će moći sudjelovati na individualnim sastancima.

Izvor: www.havc.hr