Preskočite na glavni sadržaj

59. zagrebački salon arhitekture i urbanizma je na Instagramu

Instagram profil 59. zagrebačkog salona arhitekture i urbanizma: DIJALOZI/MONOLOZI možete zapratiti putem poveznice: https://www.instagram.com/zagrebacki_salon_arhitekture. Podsjećamo da je rok za prijavu 30. rujna 2024.
vrijeme: 13.09.2024. -
url: https://www.instagram.com/zagrebacki_salon_arhitekture/

Poziv je otvoren svim arhitektima i projektima u Hrvatskoj, neovisno o trenutku nastanka: realizacije, projekti (natječajni, samoinicirani, novi, stari, studentski, mentorirani) i tekstovi.
Prijaviti je moguće dva formata: projekt i tekst.
Prijava projekta u prvoj fazi uključuje: do 15 grafičkih priloga, tekst duljine do 500 znakova s razmacima. Predajom projekta autori uvršteni u selekciju obvezuju se na predaju izložbene makete.
Prijava teksta uključuje predaju sažetka (do 500 znakova s razmacima) te dva fizička primjerka, ako je riječ o publikaciji. Ako je predmet prijave rad koji nema fizički format (npr. esej, znanstveni rad, članak i sl.), dokument u *pdf formatu moguće je priložiti kao jedan od grafičkih priloga. Ako autor_ica želi napisati tekst specifično za izlaganje na Salonu, u prvoj je fazi potrebno predati samo sažetak, a format konačnog rada dogovara se nakon selekcije.

Kotizacija iznosi 30 eura po prijavljenom radu (PDV uključen). Moguće je prijaviti neograničen broj radova, a studentice i studenti (osobe sa studentskim statusom u trenutku prijave) imaju pravo na jednu besplatnu prijavu.
 
Način prezentacije - ONLINE prijava

Informacije o natječaju i prijavi:
https://zg-salon.uha.hr/


Zagrebački salon tradicionalna je manifestacija suvremenog stvaralaštva na polju vizualnih umjetnosti, dizajna i arhitekture koju je 1965. godine utemeljila Skupština grada Zagreba. Organizator ovogodišnjega Zagrebačkog salona je Udruženje hrvatskih arhitekata, uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba.
UHA