Preskočite na glavni sadržaj

6. UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom - (ZA)JEDNO - prijave (Rok: 23.10.2024.)

U subotu i nedjelju, 23. i 24. studenog, u Centru za kulturu Trešnjevka će se održati 6. UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom. Kao primarno inkluzivan program, svake godine primaju se svi prijavljeni nastupi, izložbe, prezentacije, koncerti, performansi, kao i svi digitalni materijali - bez obzira jesu li te umjetničke radove stvorili pojedinci ili grupe, osobe s invaliditetom ili 'bez' invaliditeta.
vrijeme: 01.10.2024. - 23.10.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/upsetartfest/

Poziv je otvoren do 23. listopada 2024. godine, a prijaviti se možete ispunjavanjem službene prijavnice. 
 
Bez obzira da li ste pripremili radionicu, koncert, predstavu, performans, predavanje, izložbu ili se želite predstaviti na drugi način - sve vas pozivamo da se uključite i pridružite našem inkluzivnom programu. Za to ćemo vam osigurati svu raspoloživu (tehničku, prostornu, ljudsku i drugu) podršku u prezentaciji vaše umjetnosti i rada javnosti, a za vaš program ćemo osigurati i svima podjednaku i transparentnu financijsku potporu. Radi se o financijskoj potpori s kojom želimo pomoći vama - bili vi pojedinac, skupina, udruga ili bilo koja druga organizacija - da nastavite s kulturno-umjetničkim radom i s produciranjem divnih programa koji će javnosti odašiljati poruku inkluzije. 
 
Svi su dobrodošli zajedno s nama organizirati program 6. UPSET ART festivala umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom kojeg ove godine promoviramo pod sloganom: (ZA)JEDNO. 
 
UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom manifestacija je Centra za kulturu Trešnjevka sufinancirana od Grada Zagreba (Gradski ured za kulturu) i Ministarstva kulture i medija RH. 
 
Sve dodatne informacije možete dobiti kod voditelja festivala na ihromatko@cekate.hr 
 
DATUMI: 23. i 24.11.2024. godine (subota i nedjelja)
LOKACIJA: Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1
PROGRAM: 16:00-21:00
PRIJAVNICA: https://forms.gle/Ws6DzCCe1UaSQt6Z8
KONTAKT: dr. sc. Ivan Hromatko, voditelj festivala ihromatko@cekate.hr
  
Web: https://cekate.hr/program/upset-art-fest/ (uključuje arhivu svih nastupa i programa prethodnih UPSET ART festivala).