Preskočite na glavni sadržaj

Danijela Miklec: "Ti (ni)si sama"

U subotu, 11. svibnja, u sklopu zabočkog književnog programa ''Književnost u Zelenoj/dvorištu'' te povodom Majčinog dana 12. svibnja, svoju knjigu o izazovima samohranog majčinstva "Ti (ni)si sama" dolazi predstaviti Danijela Miklec. Tribina će se održati u zelenoj oazi popularno nazvanoj ''Dvorišće pored Polanovića''. Razgovor s autoricom će voditi Tin Krznar.
vrijeme: 11.05.2024. -
mjesto: Zabok
url: https://www.facebook.com/people/Zelena-Dvorana-Green-Room/100063691162550/

Ulaz slobodan
*u slučaju kiše ili lošeg vremena tribina će se održati u Zelenoj dvorani.
 
O knjizi:
Što sve proživljava jedna sasvim obična žena, koja je uz to i samohrana majka, a ne nalazi se na idiličnim fotografijama objavljenima na društvenim mrežama? U 38 poglavlja ima naslova koji govore o dojenju i polasku u jaslice, ali i o važnosti emocionalnog razvoja djeteta, ‘groznim’ roditeljima, odgojiteljima, putovanjima i pustolovinama i jedno predivno pismo bebi koje će mnoge rasplakati.
 
O autorici
Danijela Miklec je učiteljica hrvatskoga jezika i književnosti u jednoj osnovnoj školi u Zagrebu. Vodi dječje pričaonice, dramsku grupu i izvodi predstave u okviru projekta „Fora priča“ kojim se potiče čitanje od najranije dobi. Osmislila je i vodi projekt „Bezabu“, prirodne i didaktičke tješilice za djecu od najranije dobi. Piše kolumne za portal „supermame.hr“.
 
FILMMUSICORKESTAR
Poslije književne tribine na terasi Polanovića program se nastavlja uz koncert sastava Filmmusicorkestar*
event: https://fb.me/e/6BA4Tsc5f
YT: https://www.youtube.com/watch?v=VW7DvJ4jTJo
 
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Zaklade 'Kultura nova'