Preskočite na glavni sadržaj

Magic Time Vinyl Festival 2024. u Imotskom

Ovogodišnji Magic Time Vinyl Festival, na kojem nastupaju DJ-evi koji puštaju glazbu isključivo s gramofonskih ploča, održat će se po sedmi put od 26. do 28. srpnja na Perinuši uz rijeku Vrljiku u Imotskom.
vrijeme: 26.07.2024. - 28.07.2024.
mjesto: Imotski
url: https://www.facebook.com/MagicTimeVinylFestival/

Dok drugi festivali slične koncepcije u svom programu prezentiraju glazbu istog žanra, na ovom festivalu glazba nije žanrovski određena već sve ovisi o DJ-u, tako da možete u istoj večeri čuti od domaćeg popa i rocka 70-tih i 80-tih do techna i housea.
 
U tri večeri će se, uz domaće DJ-eve, izmijeniti više od 20 onih koji dolaze iz Zagreba, Osijeka, Nina, Makarske, Mostara i Čitluka. Svoj glazbeni odabir prezentirat će na dvije bine, velikoj-glavnoj i maloj bini koja će biti smještena na sjevero-zapadu festivalskog prostora. Ove godine će zadnji sati na velikoj bini biti rezervirani za plesnu glazbu - dance i house.
 
Festival će se održati u petak, subotu i nedjelju - 26., 27. i 28. srpnja na prekrasnom mjestu zvanom Perinuša. Ista je smještena uz rijeku Vrljiku koja će svim posjetiteljima pružiti pravo osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima. Pored glazbenog programa tu su i dodatni sadržaji - već tradicionalni sajam ploča koji svake godine privlači sve više prodavača, zatim nekoliko štandova rezerviranih za prodaju ručnih radova, slika, nakita i slično. Također, ove godine i najmlađi gosti moći će uživati u dječjem kutku opremljenom napuhancima i toboganima. Što se ugostiteljske ponude tiče, pored one uobičajene tu je i koktel kućica u kojoj će pića spravljati dva koktel majstora iz Zagreba.
 
Kao i dosadašnjih godina ulaz je besplatan, a kamping slobodan. Za sve one koji to žele preporučujemo i spavanje na Vrljici (u šatorima).
 
Za sve detaljnije informacije posjetite Facebook i Instagram stranice Magic Time Vinyl Festival.
 
Izvor: Radio Imotski