Preskočite na glavni sadržaj

Najavljeno je četvrto izdanje sajma ArhiBau 2024.

Četvrto izdanje najvećeg regionalnog sajma za arhitekturu i graditeljstvo ArhiBau 2024. održat će se u listopadu na Zagrebačkom velesajmu - od 17. - 20. 10. 2024. godine.
vrijeme: 17.10.2024. - 20.10.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://arhibau.hr/

Zagreb će i ove godine biti domaćin jednog od najvećih i najprestižnijih sajmova arhitekture i graditeljstva u regiji. ArhiBau je sajam posvećen kulturi građenja i održivom razvoju, a namijenjen je stručnoj i široj javnosti. Na sajmu će vodeći proizvođači i dobavljači opreme materijala i rješenja u arhitekturi i graditeljstvu predstaviti najnovije materijale i tehnologije za suvremenu i održivu gradnju, adaptaciju i obnovu, novogradnju, uređenje interijera i eksterijera, održavanje i upravljanje zgradama i prostorom.
 
Prošlogodišnji sajam okupio je više od 16.000 posjetitelja i stotine izlagačkih štandova te polučio veliki uspjeh za sve uključene dionike i posjetitelje, a organizatori ove godine najavljuju još bogatiji program, veći broj izlagača, raznovrsnih radionica, predavanja i renomiranih predavača iz Hrvatske, regije i svijeta. Poseban program organizira se za mlade ljude, srednjoškolce i studente kojima su sajam i konferencija prilika za pronalazak vrhunskih poslodavaca u budućnosti!
 
ArhiBau 2024.
 
Sajam će ove godine trajati 4 dana, a održat će se istovremeno sa sajmom namještaja Ambijenta, što će posjetiteljima omogućiti i uvid u novosti na tržištu uređenja interijera, a sve u cijeni jedne ulaznice. Tijekom 4 dana, ArhiBau nudi odličnu platformu za poslovne sastanke i networking u struci, konferenciju s bogatim stručnim i znanstvenim programom na kojoj će se diskutirati o aktualnim temama u arhitekturi i graditeljstvu, posebne sajamske popuste, nagradne igre i niz drugih pogodnosti za posjetitelje i izlagače.
 
Stručna i znanstvena konferencija svake godine privlači veliki broj domaćih i stranih arhitekata predavača i sudionika konferencije, a upravo susret arhitektonske i građevinske struke čini ovaj sajam mjestom gdje se mora biti ako želite ostati korak ispred najrecentnijih inovacija, trendova, tehnologija i materijala. Tema konferencije i sajma ove je godine posvećena stanovanju budućnosti, a organizatori najavljuju još novosti.
 
Snježana Turalija, izvršna direktorica ArhiBau sajma, naglašava dinamičnost građevinskog sektora u Hrvatskoj, što se posebno reflektira kroz pojačan interes za izlaganje na ArhiBau 2024. "Ove godine očekujemo znatno veći broj izlagača, što će dodatno obogatiti poslovno umrežavanje kao i veći broj posjetitelja koje ćemo privući kroz raznovrsne atraktivne sadržaje. Građevinski sektor u Hrvatskoj i dalje je stabilan, a u takvim vremenima treba ulagati u promociju i predstaviti se na tržištu s novitetima, kažu nam mnogi od višegodišnjih izlagača. Na sajmovima poput ArhiBau tvrtke mogu generirati 33% novih angažmana svake godine što je ključni korak naprijed za razvoj poslovanja, a podaci* ukazuju kako postoji čak 72% veća vjerojatnost da će posjetitelji sajmova kupiti proizvod ili uslugu od izlagača koje su upoznali na sajmu, nego od njihovih konkurenata koje nisu upoznali.”

Filip Galeković, direktor tvrtke PPS Galeković d.o.o. koja već četvrtu godinu izlaže na ovom prestižnom događaju ističe: „Sudjelovanje na ArhiBau omogućuje nam biti u središtu događanja, povećavajući našu vidljivost i pružajući sjajnu podlogu za praćenje trenutnih i budućih trendova u industriji.“
 
Predsjednik programskog i organizacijskog odbora ArhiBau 2024, arhitekt Tihomil Matković napominje kako će ovu godinu na sajmu biti dodijeljene nagrade/priznanja u više kategorija za projekte održive visokokvalitetne arhitekture i gradnje koji su ostvarili mjerljive pomake u području kulture gradnje i održivog razvoja “Ova smo priznanja odlučili uvesti kako bismo prepoznali projekte koji su primjeri izvrsnosti te potaknuli inovacije i nastavili pomicati granice odgovornog projektiranja, građenja, upravljanja nekretninama i prostorom.” - dodaje Matković
 
Postanite izlagač na ArhiBau 2024.! Prijave za izlagače zaprimaju se putem prijavnice, a za više informacija posjetite arhibau.hr.
 
(*Izvor: statista.com)