Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj kolektiva KVADAR za izložbe u 2025. godini (Rok: 16.9.2024.)

Otvoren je natječaj studentskog umjetničkog kolektiva KVADAR za izlaganje u 2025. godini. Rok prijave na natječaj je 16. rujna 2024.!
vrijeme: 26.08.2024. - 16.09.2024.
url: https://www.instagram.com/kvadar_/

KVADAR traži kreativne studente umjetnike, svih akademija i drugih studija. Tražimo osobe koje su otvorene za nove ideje, pothvate i iskustva, te vam nudimo samostalnu izložbu u suradnji s kolektivom KVADAR. Prepuštamo umjetnicima potpunu kreativnu slobodu u odabiru tema, materijala i tehnika radova, dapače potičemo stvaranje radova koji su neuobičajeni. Potičemo ideje koje su nekonvencionalne, u kojima se postav ne sastoji isključivo od slika na bijelom zidu, izložbe koje su ambijentalnog karatkera. Otvoreni smo i za prijedloge interdisciplinarnih izložbi i koautorstava.
 
KVADAR je kustoski kolektiv studenata koji djeluje u okviru udruge f420. Cilj mu je povezati studente umjetnike i studente povijesti umjetnosti kroz vaninstitucionalnu platformu. Kroz organizaciju izložbi u nekonvencionalnim prostorima, svakoga puta na drugoj lokaciji žele približiti umjetnost široj publici.

KVADAR čine studenti povijesti umjetnosti: Nela Drach, Ela Junaković, Tin Marušić i Emma Sabljić te student produkcije Tibor Vukelić.
 
Za prijavu na natječaj potrebno je:
  1. Ispuniti online obrazac prijave, dostupan na linku (https://forms.gle/mCA63Q7jfc4HUZfb8)
  2. U obrascu priložiti kratku biografiju, koncept rada i skice/fotografije.
 
Dodatne informacije o natječaju i kolektivu možete pronaći na online obrascu ili na Instagramu @kvadar_. Za dodatna pitanja kontaktirajte na mail kvadar.art@gmail.com.