Preskočite na glavni sadržaj

"Opatijska saga u vrtlogu povijesti", kostimirana izvedba

Hrvatski muzej turizma najavljuje kostimiranu izvedbu "Opatijska saga u vrtlogu povijesti" koja će biti izvedena 25. srpnja u prostoru muzeja, u dva termina - u 18 sati i u 20.30.
vrijeme: 25.07.2024. -
mjesto: Opatija
url: https://www.hrmt.hr/

Hrvatski muzej turizma pridružuje se obilježavanju Dana Grada Opatije 25. srpnja 2024.godine sa zanimljivim programom - bit će to kostimirana izvedba "Opatijske sage u vrtlogu povijesti".

Zasigurno Vas zanima tko su bile osobe čiji se životi vežu uz vilu Angiolinu i Opatiju. Upoznajte Angiolinu Scarpa i Sofiju Jelačić i poslušajte intrigantne priče, otkrijte skrivene tajne i upoznajte život tih zanimljivih žena i njihovih supružnika  koji su svojim djelovanjem ostavili neizbrisiv trag na našim prostorima.
Ne propustite priliku postati dijelom ove čarobne povijesne avanture koja će vas, sigurni smo, očarati i na trenutak vratiti u bogatu prošlost Opatije.


„Opatijsku sagu u vrtlogu povijesti“ za Vas će uprizoriti  iskusne pripovjedačice (storytellers) Martina Findrik (Gornjogradske coprnice) i Manuela Tunjić (Many photo story, ConnceptM) koje stoje iza brojnih uspješnih projekata, stvarajući inovativne i kreativne koncepte u turizmu.
Kroz storytelling i storytelling fotografiju, svakom projektu one daju autohtonu, autentičnu notu, oživljavajući destinacije kroz jedinstvena i nezaboravna iskustva.
Lik Angioline Sartorio Scarpa utjelovit će Martina Findrik a Sofije Stockau Jelačić − Ana Zbiljski.