Preskočite na glavni sadržaj

Otkrij naš novi film: 'Šalša'

Otkrij naš novi film: 'Šalša'
U sklopu kampanje Hrvatskog audiovizualnog centra 'Otkrij naš novi film', pokrenut je serijal kratkih video intervjua kojima se nastoji publici približiti filmske stvaraoce iza i ispred kamere, čiji se radovi prikazuju u hrvatskim kinima. U novom videu, redatelj Dražen Žarković, producentica Ana Grbac, glumac Momčilo Otaševića i glumica Ivana Gulin otkrivaju sve o stvaranju zombi komedije 'Šalša', koju možete trenutno uhvatiti u multipleksima i nezavisnim kinima diljem zemlje. 
"Komedija je to s elementima horora, romantične komedije, političke satire - to je baš šalša i u žanrovskom smislu," opisuje film Šalša redatelja Dražen Žarković.
 
"To je film prvenstveno za publika, a spletom okolnosti, događa se da će biti i festivalski film," dodaje producentica Ana Grbac.
 
Šalša je, inače, oduševila publiku na Pulskom filmskom festivalu, a potom i posjetitelje otvorenih ljetnih kina u drugim gradovima u kojima se premijerno prikazivao, a zatim je, kako ističe producentica, neočekivano i krenuo na uspješan pohod na festivale. Prvi za koji se dosad zna je prestižni festival u Varšavi, a "šuška" se i o još dobro poznatih europskih festivala koji će narednih tjedana javno objavljivati selekcije. 
 
Od 5. rujna, Šalša je u redovnoj kinodistribuciji, te je možete uhvatiti u multipleksima i nezavisnim kinima diljem zemlje. Više….