Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave na radionicu za projekcioniste

Udruga 25 FPS, u suradnji s Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca i Svjetskim festivalom animiranog filma - Animafest Zagreb, organizira Praktikum - radionicu za projekcioniste koja će se održati u tri modula kojima bi učinkovito educirali tehničare neophodne u suvremenim kulturnim programima. Prijave se primaju do 12. svibnja 2024.!
vrijeme: 09.05.2024. - 12.05.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/Festival25FPS

Radionica je namijenjena mladima zainteresiranima za educiranje o analognoj i digitalnoj filmskoj projekciji, a pogodna je i za usavršavanje već tehnički potkovanih i zainteresiranih kandidata.
 
Radionica počinje od osnova rada s filmom i projektorom te predznanje nije potrebno. Jedini uvjet koji polaznici moraju ispuniti je entuzijazam za analogni film.
 
Prvi modul održat će Hrvoje Spudić 14. i 16. svibnja, drugi će uslijediti tijekom Animafesta, 1. lipnja i vodit će ga Polona Kuzman, a treći u rujnu uoči 20. Festivala 25 FPS, 23. i 24. rujna s Christianom Zaglerom.
 
Za prijavu na radionicu potrebno je navesti kratku motivaciju za sudjelovanjem na radionici kao i eventualno dosadašnje iskustvo rada s filmom, videom ili fotografijom. Prijave se šalju na mail tena(at)25fps.hr do 12. svibnja 2024.
 
Kotizacija za sudjelovanje na radionici (sva tri modula) iznosi 70 eura. Broj polaznika je ograničen. Sve o programu, modulima i voditeljima možete pronaći ovdje.