Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za radionicu Split Script s Razvanom Radulescuom i Melissom De Raaf

Udruga Metonimija otvorila je prijave za 7. Split Script, radionicu pisanja scenarija s Razvanom Radulescuom i Melissom De Raaf. Ove godine radionica će se održavati u razdoblju od 11. do 17. listopada, a prijave se mogu poslati do 1. rujna 2024.!
vrijeme: 22.07.2024. - 01.09.2024.
mjesto: Split
url: https://metonimijasplit.wixsite.com/metonymy

Na radionicu se mogu prijaviti projekti za kratkometražni i dugometražni igrani film. Kao i dosad, radionica će se održavati u potpunosti na engleskom jeziku.

Prijaviti se može putem obrasca u jednu od dvije kategorije: 

Početnici - ako ste amater koji se u okušava u pisanju scenarija, pisac koji bi se prijavio na natječaj za filmski scenarij, student, pisac koji nije dobio sredstva za produkciju, razvoj projekta ili razvoj scenarija. Možete prijaviti vlastiti projekt ili projekt koji razvijate u suradnji s nekim (u slučaju kojeg oboje morate ispuniti prijavu). Možete se prijaviti s projektom za kratki ili dugometražni igrani film, bilo da je u početnoj ili završnoj fazi razvoja.

Profesionalci - ako ste pojedinac ili umjetnik s jednim ili više prethodnih projekata koji su javno prikazani, imate producenta, dobili ste financijska sredstva za svoje scenarije, razvoj projekata ili produkciju. Možete prijaviti projekt koji je u početnoj fazi razvoja ili primjerice onaj koji treba dodatni rad s dijalozima. 

Svim polaznicima osiguran je puni pansion tijekom radionice. Potpora koju plaća prijavitelj projekta pokriva troškove šestodnevnog mentorskog rada na scenarijima igranog filma (grupne i individualne konzultacije), te jedan follow up po dogovoru s mentorima (online grupne konzultacije po završetku radionice).

Autori čiji radovi budu izabrani bit će obaviješteni 8. rujna.

Više o samom pozivu na ovoj poveznici.

Sva pitanja vezana za prijavu mogu se uputiti na metonimijasplit@gmail.com.

Izvor: HAVC