Preskočite na glavni sadržaj

Počinje Le Grič – i priziva još jedan romantičan kolovoz u Zagrebu

U subotu 3. kolovoza počinje ovogodišnje izdanje malog i intimnog događanja Le Grič koje, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, svake godine priziva romantičan kolovoz u gradu. 
vrijeme: 03.08.2024. -
mjesto: Zagreb

Kao i prošle godine, Le Grič će se ponovno održavati svake subote u kolovozu od 19 sati na prekrasnoj šetnici s pogledom na zagrebačke krovove, smještenoj iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

Ako biste rado običan izlazak zamijenili neobičnim, od barova su vam draži parkovi, nepovratni ste spontani romantik ili jednostavno volite sve s pariškim štihom - onda je Le Grič baš za vas! Rezervirajte subotnje večeri u kolovozu za poseban izlazak, sjednite rame uz rame na najromantičniju šetnicu u gradu i nazdravite ljetu. Uz pogled na gradske krovove i zvukove ukulela, violine i gitare, čeka vas mali, ali slatki izbor vina i pjenušaca iz Zagrebačke županije, Slavonije, Istre i Dalmacije. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti fin!

Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira Mali plac, koji stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan. U slučaju kiše, događanje se otkazuje i ponovno zakazuje za sljedeću subotu.

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici te Facebook-događanju.
Ilustracija i dizajn: Klasja&Zita