Preskočite na glavni sadržaj

Povodom Svjetskog dana knjiga o Harryju Potteru: Escape Room u koprivničkoj Knjižnici

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' Koprivnica pripremila je još jedno zabavno događanje za sve male i velike ljubitelje Harryja Pottera i to u subotu, 12. listopada 2024. U specijalnom izdanju programa 'Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici', knjižničari su osmislili tematski Escape Room pod nazivom 'Magična stvorenja u Hogwartsu'.
vrijeme: 12.10.2024. -
mjesto: Koprivnica
url: https://www.knjiznica-koprivnica.hr/

Igrače koji se odvaže upustiti u ovu avanturu i zaigrati knjižnični Escape Room, očekuje puno zabave i uzbuđenja, tajanstvenih zagonetki i uzbudljivih susreta s magičnim bićima koja će ih pratiti na začaranom jednosatnom putu kroz igru i kroz knjižnicu. U zadacima osmišljenima posebno  za ovu priliku, ekipe će morati pokazati ne samo znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, već i vještine snalaženja u knjižnici, kao i timskog rada te puno kreativnosti u rješavanju različitih tajnovitih zadataka koje su za njih pripremili knjižničari u suradnji s knjižničnim volonterima.
 
Program će biti održan u prizemlju Knjižnice, u prostoru Odjela za odrasle, u subotu 12. listopada 2024., s početkom od 13 sati pa nadalje (svaka ekipa će dobiti svoj poseban termin za igru).
 
Voditeljica programa je Ljiljana Vugrinec, u suradnji s volonterima.