Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na radionicu dokumentarnog filma

Uz glazbeni i filmski dio programa, SSFF nudi svojim gostima i posjetiteljima i radionicu dokumentarnog filma. Radionica će se održavati od 11. do 14. srpnja, od 15 do 17 sati, u prostoru Knjižnice Supetar, odnosno Galerije Ivana Rendića. Kroz svijet dokumentarnog filma početnike će voditi Oliver Sertić i Zlatko Zlatković.
vrijeme: 11.07.2012. 15-17 h
mjesto: Supetar
url: http://www.supersupetar.com/

Radionica je zamišljena kao kombinacija praktičnog rada (kamera, montaža, osnove režije) i dnevnih razgovora s redateljima i producentima, gostima festivala. Zbog toga je vrlo bitno da svi sudionici radionice prate filmove kako bi razgovori bili konstruktivni.

Sama radionica je besplatna, a ukoliko ne dolazite iz Splitsko-dalmatinske županije ili nemate smještaj u blizini otoka, možete ga potražiti u festivalskom kampu. Naime, ulaznica za dvoje ljudi i njihov šator stoji 200 kuna, a u nju je uključen smještaj u kampu te festivalska ulaznica za sva događanja. Za kampersku ulaznicu se isto tako možete predbilježiti na e-mailu ili na Facebook profilu festivala.

Broj sudionika je ograničen. Zainteresirani se trebaju prijaviti na Facebook profil festivala (Supetar Super) ili e-mail: supetar.super@gmail.com.