Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za prijavu radova na natječaj: Toranj žena | Ženstvena umjetnost, 2024. (Rok: 10.8.2024.)

Objavljen je pziv za sudjelovanje u izložbenom projektu Toranj žena - selektivnoj izložbi posvećenoj ženskoj umjetnosti.
vrijeme: 16.07.2024. - 10.08.2024.
url: https://uciliste-buje.eu/

TORANJ ŽENA | Ženstvena umjetnost, 2024.

Ovaj projekt osmišljen je kako bi se potaknula ženska kreativnost i ponudili prostori od značajne povijesne važnosti za izlaganje njihovih radova budući da su i danas žene penalizirane na tržištu umjetnina. Prostor u kojem mogu procvjetati emocije, misli i različiti umjetnički izrazi žena iz različitih mjesta i kultura.

Sudjelovati mogu sve žene iz cijeloga svijeta.

Natječaj je otvoren do 10.8.2024., a pristigle radove ocjenjivati će stručni žiri. Najbolji rad biti će nagrađen sa samostalnom izložbom u 2025. godini.
Izabrane autorice plaćaju kotizaciju u iznosu od 35€, za studente 25€.
 
Izabrani radovi biti će objavljeni u katalogu na tri jezika koji će biti uključen u Međunarodni standardni knjižni program u Hrvatskoj i Italiji (ISBN) te će biti uključene u virtualnu galeriju na Internet stranicama Pučkog otvorenog učilišta Buje gdje će biti kao stalan virtualni postav. Uz reprodukcije djela biti će istaknuti podaci autora sa kratkom biografijom.
Sve propozicije i prijavnicu za natječaj možete naći u popratnom materijalu.
 
Mole se autori da pomno prouče propozicije natječaja te da se drže navedenih rokova prijave i dostave radova. Prijavnica>>>
 
Prijave i informacije na: womensartbuje@gmail.com

POU Buje