Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje knjige “Designing in Coexistence – Reflections on Systemic Change” / Split

Predstavljanje knjige “Designing in Coexistence - Reflections on Systemic Change” održat će se u srijedu 8. svibnja u 18 sati, u Hrvatskom domu u Splitu (Mala koncertna dvorana Jakova Gotovca) u sklopu Festivala UMAS.
vrijeme: 08.05.2024. -
mjesto: Split

Program uključuje razgovor u kojem će sudjelovati Mia Roth i Tonči Čerina (povjerenici hrvatskog nastupa), Bartul Krivić (sudionik radionice u Motovunu) i Mladen Šolić (jedan od autora teksta u knjizi; Institut za oceanografiju i ribarstvo), a razgovor će moderirati Ivica Mitrović (kustos diskurzivnog programa paviljona).

Knjiga “Designing in Coexistence - Reflections on Systemic Change” nastala je kao rezultat diskurzivnog programa hrvatskog paviljona i kao finalni proizvod projekta “Same as it Ever Was” s kojim se Hrvatska predstavila na Venecijanskom bijenalu 2023. godine, te objedinjava niz istraživanja putem autorskih tekstova i rezultata radionica koje su se, u organizaciji i suradnji s brojnim obrazovnim institucijama, realizirale u Veneciji, Ljubljani, Splitu, Motovunu, Milanu te u Lonjskom polju.
 
Više o programu Festivala UMAS možete saznati na: Festival UMAS