Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje slikovnice za djecu 'Čudnovata dama Trema' u Koprivnici

U petak, 5. srpnja, u 11 sati, u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice 'Fran Galović' Koprivnica, a u sklopu festivala 'Fest Jazza Koprivnica' Lucija Stanojević predstavit će slikovnicu za djecu 'Čudnovata dama Trema' i održati interaktivnu radionicu 'Zika Zika Muzikaaa!' za djecu od 4 do 6 godina.
vrijeme: 05.07.2024. -
mjesto: Koprivnica
url: https://www.knjiznica-koprivnica.hr/

Lucija Stanojević diplomirana je violinistica koja se, uz solističke nastupe, bavi orkestralnim i komornim muziciranjem, piše glazbu za kazalište, dokumentarne i igrane filmove, ali i priče za djecu. Lucija je nedavno objavila knjigu „Čudnovata dama Trema“ koja je zapravo priča je u stihovima koja djecu uči načinima suzbijanja treme i prihvaćanju vlastitih strahova.
 
Nakon predstavljanja knjige, u 11 će sati na istom mjestu održati interaktivnu radionicu „Zika Zika Muzikaaa!“ za djecu od 4 do 6 godina. Gdje se skrivaju pčele škakljalice? Kako zvuči duga? Vole li pauci pjevati? Kako ispeći kokice u šumi? Jeste li ikada bili u svemiru? Može li naše tijelo postati instrument? Koju melodiju najviše vole šumska bića? Tko su dva zagonetna lika i zašto oni jedini plaču u šumi? Tko je gospon Šumofon? Što je zbor, a što orkestar i koliko su važni za veselje u čarobnoj šumi? Sve to, a i ponekog jednoroga, možete sresti ako krenete s nama u muzikastično putovanje!