Preskočite na glavni sadržaj

Subotom u 15 sati u Arheološki muzej u Zagrebu!

Arheološki muzej u Zagrebu svake subote s početkom u 15 sati, uz kupljenu ulaznicu za muzej organizira besplatno stručno vodstvo stalnim postavom muzeja.
vrijeme: 19.10.2024. -
mjesto: Zagreb
url: http://www.amz.hr
Počevši od ove subote, 19. listopada 2024., kada obilježavamo Međunarodni dan arheologije, AMZ poziva zainteresirane sugrađane, zaljubljenike u arheologiju i muzeje, kao i one koji će to tek postati, da se pridruže i otkriju što sve Muzej čuva u svojim bogatim zbirkama - od fascinantnih ostataka staroegipatske civilizacije, zatim numizmatičkih primjeraka za koje vam je potrebno povećalo kako bi vidjeli što je na njima prikazano, preko tajanstvenih predmeta iz pretpovijesti i antike sve do neiscrpne baštine iz srednjega vijeka.

Na stručnom vodstvu kroz stalni postav muzeja saznajte zanimljive detalje o predmetima koji svjedoče o tisućama godina ljudske povijesti te naučite nešto novo o kulturnoj baštini.

Besplatno stručno vodstvo svake subote u 15 sati, uz kupljenu ulaznicu za muzej, održava se na hrvatskom jeziku i nije predviđeno za grupne posjete.
Cijene ulaznica
ulaznica 5,00 €
ulaznica za učenike, studente i umirovljenike 3,00 €
obiteljska ulaznica* (obitelj s djecom mlađom od 15 god.) 10,00 €
*Obiteljska ulaznica vrijedi za najmanje 3, a najviše 5 članova obitelji od kojih najmanje jedan posjetitelj mora biti dijete u dobi od 7 do 15 godina
 
Radno vrijeme Arheološkog muzeja u Zagrebu
utorak - subota    10 - 18 sati
zatvoreno ponedjeljkom, nedjeljom i praznicima