Preskočite na glavni sadržaj

Svečana promocija projekta 'Kulturni utorak'

Sveučilište u Zagrebu i mreža partnera koju čini desetak kulturnih institucija u gradu Zagrebu pokreću projekt 'Kulturni utorak' kako bi studenti Sveučilišta mogli pratiti i konzumirati kulturna događanja jedan dan u tjednu bez naknade. Svečana promocija projekta će se održati u utorak, 8. listopada, u 18 sati, u dvorani A1 u zgradi Regionalnoga centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe - SEECEL (Ulica Radoslava Cimermana 88, Zagreb).
vrijeme: 08.10.2024. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.unizg.hr/

Partneri na projektu otvorit će svoja vrata studentima kako bi se obogatio njihov studentski život te ih se potaknulo da kreativno mišljenje, umjetnost i kulturu ugrade u svoju svakodnevicu. U realizaciji projekta sudjelovat će Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.
 
Uz rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepana Lakušića, na svečanom predstavljanju projekta sudjelovat će intendantica Hrvatskoga narodnoga kazališta u Zagrebu dr. sc. Iva Hraste Sočo, rukovoditeljica Radne jedinice Glazba Hrvatske radiotelevizije Ivana Kocelj, ravnateljica Muzeja suvremene umjetnosti Vesna Meštrić, predsjednica Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu Ivona Josipović i predsjednica radne skupine „Sveučilište u Zagrebu - partner u kulturi“  Povjerenstva za umjetnost i kulturu Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. art. Viktorija Čop. Skup će moderirati Karolina Lisak Vidović.
 
Projekt se pokreće na inicijativu prorektorice za umjetnost, kulturu i međusveučilišnu suradnju red. prof. art. Jasenke Ostojić uz neizostavnoga i važnoga partnera Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu te članova radne skupine „Sveučilište u Zagrebu - partner u kulturi“ Povjerenstva za umjetnost i kulturu Sveučilišta u Zagrebu.

Opširnije>>>