Preskočite na glavni sadržaj

Too Loud Fest 2024

U Zagrebu se 19. i 20. listopada održava glazbeno-vizualni događaj Too Loud Fest 2024  na već tradicionalnoj lokaciji, u DoubleTree by Hilton Zagreb hotelu.
vrijeme: 19.10.2024. - 20.10.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://tooloud.co/

Posjetitelje spremno čeka dvadesetak izlagača iz više europskih zemalja koji zastupaju preko 500 najpoznatijih audio i video brendova, kao što su Marantz, Yamaha, Sony, Denon, Bang & Olufsen, Technics, Bowers & Wilkins, Sonus faber, McIntosh i mnoge druge.
 
Naglasak festivala je na razvoju kulture slušanja glazbe i gledanja video sadržaja, upoznavanje s modernim dizajnom i novim tehnologijama. Kao i svake godine, posjetitelji će imati privilegij, prisustvovati mnogobrojnim domaćim europskim i svjetskim premijerama pojedinih audio i video uređaja. Ujedno će moći saznati kako u skladu s vlastitim željama i mogućnostima odabrati i organizirati dobar zvuk u svom domu.

Na jednom se mjestu pruža prilika čuti audio sustav od nekoliko stotina tisuća eura, ali i onaj početni već za par stotina. Isto tako će posjetitelji moći isprobati različite slušalice, prijenosne zvučnike te se upoznati s mogućnostima jednostavnijih kućnih kina.

Što se tiče glazbenih nastupa uživo, organizator ističe kako je posebno ponosan što će ove godine na festivalu nastupiti M. Rider koja obećava kvalitetnu i nesvakidašnju glazbu.

Too Loud - BlogToo Loud | Blog