Preskočite na glavni sadržaj

Virtualna izložba fotografija “Iza kulisa sjene: Portreti beskućničkog života”

Virtualna izložba fotografija “Iza kulisa sjene: Portreti beskućničkog života”
Izložba fotografija pod nazivom “Iza kulisa sjene: Portreti beskućničkog života” sastavni je dio projekta “Svjetionik Solidarnosti” financiranog sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Izložba pruža intiman uvid u život beskućnika u Zagrebu, Puli, Poreču i Splitu, a može se pogledati na Artsteps platformi. Nositelj projekta je Udruga Institut Pula, a partner na projektu Udruga PET PLUS.
Virtualno zakoračite u galeriju, i istražite svaki kutak izložbenog prostora, približite se fotografijama i klikom na svaku saznajte priču koju nosi svaka od 40 fotografija.

Fotografije otkrivaju ne samo teškoće s kojima se suočavaju beskućnici, već i njihovu izdržljivost i snalažljivost usprkos nepovoljnim okolnostima. Kroz objektiv fotografa, bit ćete svjedoci života na ulici, ali i snazi zajedništva koje se rađa među ljudima koji dijele iste izazove.

Izložba ima dublji cilj - potaknuti promjenu perspektive. Pozivamo vas da zastanete pred svakom fotografijom, duboko promislite o stvarnosti koju prikazuje te otvorite svoje srce i um kako biste bolje razumjeli stvarnost beskućnika. Kroz ovu izložbu želimo potaknuti dijalog i zajedničku odgovornost za stvaranje inkluzivnijeg društva.

Vaša prisutnost na ovoj izložbi nije samo promatranje slika, već i podrška našem cilju - borbi za pravednije uvjete života za beskućnike. Svaki korak prema svjetlijem sutrašnjem društvu počinje s razumijevanjem, empatijom i zajedničkim naporima.


Virtualna izložba>>>

izvor: Udruga Institut Pula i Udruga PET PLUS
 
Projekt udruge Institut Pula naziva "Svjetionik solidarnosti" financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. 



 
Veljača 2024.