Preskočite na glavni sadržaj

Besplatna radionica kratkog filma na otoku Braču

Besplatna radionica kratkog filma će se održati od 26. do 30. listopada u Društvenom domu Mirca, kraj Supetra na Braču. Ova jedinstvena prilika omogućuje polaznicima da istraže svijet filma i snimite vlastiti film uz stručno vodstvo redatelja i filmskog analitičara Erika Lončara.
vrijeme: 26.10.2024. - 30.10.2024.
mjesto: Mirca

Radionica je otvorena za djecu i mlade u dobi od 12 do 20 godina, a sve što vam je potrebno je entuzijazam i kreativna želja. Svi materijali, uključujući profesionalnu filmsku opremu, bit će osigurani.
 
Tijekom pet dana radionice koja na jednostavan i pristupačan način polazniku prezentira različite faze pred-produkcije, produkcije i post-produkcije kratkog filma, polaznici će steći osnovna tehnička znanja potrebna za stvaranje filma, primarno o korištenju profesionalne opreme za snimanje.
 
Spremni ste započeti svoje kreativno putovanje u svijet filmova? Pridružite nam se i zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo umjetničkog izražavanja! Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, a prijaviti se možete putem e-maila na erik.loncar@gmail.com ili pozivom na broj 098 870 646.
 
Ovaj projekt podržan je i financiran putem natječaja Turističke zajednice Grada Supetra za manifestacije u pred i posezoni u Mircima, Splitskoj i Škripu.
 
Erik Lončar član je Hrvatskog društva filmskih kritičara, autor niza filmova koji su prikazivani i nagrađivani na festivalima diljem svijeta, urednik časopisa o filmskoj analizi, theFILMitself.