Preskočite na glavni sadržaj

'Suvremeno u Zagorju' završava izvedbenu sezonu u Kući Klajn

'Suvremeno u Zagorju' na zimsku pauzu od kazališta, plesa i cirkusa odlazi uz plesnu predstavu 'Između nas 3' (autorice su dramaturginja Ivana Đula, likovna umjetnica Lena Kramarić i plesna umjetnica Martina Tomić) u subotu, 19. listopada, u 17 sati, u Kući Klajn. Ulaz je slobodan!
vrijeme: 19.10.2024. -
mjesto: Klanjec
url: https://www.kucaklajn.com/hr

IZMEĐU NAS 3

subota, 19.10. u 17 sati / Kuća Klajn, Antuna Augustinčića 1
ulaz slobodan
predstava je namijenjena svim uzrastima
Zašto je uvijek sve po tvom?
Zašto uvijek spavaš?
Zašto se ti ne možeš strpiti?
Zašto nikad ne jedemo u 360?
Zašto ti nikad nije dovoljno dobro?
Zašto su mame uvijek dosadne i pametuju?
Zašto uvijek moram ponoviti sve 3 puta?
Zašto mame ne žele igrati nogomet?
Autorice: Ivana Đula, Lena Kramarić, Martina Tomić
Izvode: Ivana Đula, Lena Kramarić, Martina Tomić, Luka Vrbanić, Deša Đula Vrbanić, Petar Đula Vrbanić, Erin Saltarić, Luke Saltarić i Rudi Marinčić
Glazba: Luka Vrbanić
Produkcija: UO Genijator
Partner projekta: Art radionica Lazareti
 
Između nas 3 nastavak je suradnje na projektima Između nas i Kako je bolje biti mačka u Dubrovniku u kojima su se dramaturginja Ivana Đula, likovna umjetnica Lena Kramarić i plesna umjetnica Martina Tomić bavile dvostrukom majčinsko-umjetničkom pozicijom i stvaranjem u(ne)idealnim uvjetima u kojima je uloga majke u svakom trenutku bila nadređena onoj umjetnice. Ovoga puta bave se i ulogom djece koju dovode u pitanje: stvaraju li njima prostor autorstva bez kontrole ili pod kontrolom te je li to njima luksuz ili teret?
 
Program 'Suvremeno u Zagorju' sufinanciran je sredstvima Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Krapinsko-zagorske županije i Grada Klanjca.