Preskočite na glavni sadržaj

Online predavanja - 5. Pazi što jedeš Laboratorij (PŠJ LAB)

Edukativni i istraživački projekt Pazi što jedeš Laboratorij (PŠJ LAB) posvećen je dokumentiranju nematerijalne kulture, odnosno tradicijske prehrane. Studenti etnologije i kulturne antropologije uz teorijski dio, borave na terenu, prikupljaju i bilježe (fotoaparatima i video kamerama) znanje i vještinu pripremanja odabranih tradicijskih jela. Voditeljica projekta je dr. sc. Tanja Kocković Zaborski, viša kustosica u Etnografskom muzeju.
vrijeme: 03.05.2021.

Tema petog PŠJ laboratorija, koji je započeo u travnju, vezana je uz proizvodnju, distribuciju i konzumaciju meda. Svi zainteresirani, online predavanja tijekom svibnja mogu pratiti ponedjeljkom od 18.30 sati na: https://us02web.zoom.us/j/89377775621?pwd=V1dIYzFneno4eC9zeEUvc1BvbFZRZz09#success