Preskočite na glavni sadržaj

Prijavite svoj film na Pitching Forum Vox Feminae Festivala (Rok: 27.10.2024.)

Vox Feminae Festival poziva studente_ice i filmske amatere_ke da prijave svoje ideje za kratkometražne filmske projekte na Pitching Forum te si tako osiguraju financijsku podršku pri njihovoj realizaciji. Prijave se zaprimaju do 27. listopada 2024.,  u ponoć.
vrijeme: 10.10.2024. - 27.10.2024.
url: https://voxfeminae.net/

Pitching Forum Vox Feminae Festivala posvećen je financijskoj podršci studentskih i amaterskih kratkometražnih filmskih projekata svih rodova i žanrova, koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Pitching Forum će se održati online putem platforme Zoom, 30. listopada 2024. godine, u 19:00 sati.

Sedam izabranih finalistkinja/a predstavit će svoje projekte tijekom kratke prezentacije članovima/cama forumske komisije. Forumska komisija će nakon svih prezentacija donijeti odluku o pobjedničkom projektu koji će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 650 EUR.

Prijaviti se mogu amaterski i studentski kratkometražni filmovi svih žanrova, u različitim fazama razvoja i produkcije, iz zemalja Balkanske regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Bugarska i Rumunjska) koji se bave temama rodne ravnopravnosti i društvene pravednosti.

Za prijavu je potrebno putem e-maila dostaviti:
  • Kratki sinopsis (do 500 znakova)
  • Redateljsku koncepciju (do 1500 znakova)
  • Plan razvoja projekta (do 1500 znakova)
  • Scenarij (ako postoji)
  • Životopis autora/ice i popis autorskog tima (do 1500 znakova)
  • Ako je projekt u fazi produkcije potrebno je priložiti i vizualne materijale - fotografije, kratke isječke ili trailer (do 4 stranice PDF dokumenta)
  • Projekti koji nisu u fazi produkcije mogu dostaviti Moodboard (do 4 stranice PDF dokumenta)
Svoje radove na Pitching forumu možete prezentirati na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Prijave za sudjelovanje na Pitching forumu zaprimaju se putem e-mail adrese festival@voxfeminae.net najkasnije do 27. listopada 2024.