Preskočite na glavni sadržaj

Stručno-znanstveni skup 'Čitalačka kultura mladih: poticanje čitanja i pismenosti kod tinejdžera u doba digitalnih sadržaja' - prijave

Hrvatsko čitateljsko društvo, u suradnji s Hrvatskom knjižnicom za slijepe, Gradskom knjižnicom 'Ivan Goran Kovačić' Karlovac i Školskom knjigom organizira stručni skup pod nazivom 'Čitalačka kultura mladih: poticanje čitanja i pismenosti kod tinejdžera u doba digitalnih sadržaja' koji će se održati u petak, 6. rujna, u Velikoj dvorani Školske knjige, Masarykova 28, Zagreb.
prijava: 4.9.2024.
url: http://hcd.hr/

Hrvatsko čitateljsko društvo nacionalna je udruga koja u svrhu promicanja i istraživanja čitanja svake godine povodom Međunarodnog dana pismenosti, 8. rujna, organizira stručno-znanstveni skup s ciljem okupljanja stručne javnosti te poticanja rasprava o pismenosti(ma) i dobrobitima čitanja u hrvatskom društvu.

Obrazac za prijavu.
 
Stručno glasilo Hrčak br. 67-68 sadržavat će sažetke izlaganja skupa.
 
Cijena kotizacije: članovi HČD-a i pozvani izlagači oslobođeni su plaćanja kotizacije, a ostali plaćaju kotizaciju 15 EUR. Kotizaciju možete uplatiti na IBAN ili račun primatelja:
Erste banka, HR65 2402 0061 1007 9026 3
Opis plaćanja: Ime i prezime člana, kotizacija za skup
 
Stručni skup održat će se uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija RH i Školske knjige.
 
Tema skupa tradicionalno je usmjerena na povezivanje ljudi koji rade na poticanju pismenosti na svim razinama - od vrtića, preko škole i visokoškolskih ustanova do knjižnica - kako bi svi, surađujući, djelovali na razvoj čitateljskih sposobnosti mladih te tako pridonijeli obrazovanijem i razvijenijem društvu.

Program skupa>>>